Ά
σχετος:
-Αυτός που δεν έχει καμία σχέση
-Αυτός που έχει πλήρη άγνοια
-Το αντίθετο του Σχετικός

Ότι γράφεται εδώ δεν δεν είναι απαραίτητα η πάσα αλήθεια... ίσα-ίσα το πιο πιθανό είναι να είναι τελείως "άσχετο" με την πραγματικότητα...

Αν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφονται "εδώ", το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην τα διαβάζετε...

Μη διστάσετε να σχολιάσετε... δεν υπάρχει περίπτωση να κατακριθείτε για την άποψη σας... (Αρκεί να είναι σεμνά και ορθά διατυπωμένη)...

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Ότι σώθηκε ...(2/2 αναρτήσεις 2008-2009)

Επαναστάτες ή υποκριτές;

Ανθρωπιά ή αναισθησία ;





Ελλάδα. Κέντρο Θεσσαλονίκης.8/12/2008. Πώς; Έτος 2008; Δηλαδή 21ος αιώνας; Μπα…..

Ειδήσεις: Οδομαχίες Φοιτητές και νεαροί βρίσκονται στο χώρο του Αριστοτέλειου πανεπιστημίου και το χρησιμοποιούν ως ορμητήριο(Πολιτισμός= Πόλεμος;;;;;;;)Ρίχνουν πέτρες ενάντια στους αστυνομικούς. Προηγήθηκε ρίψη μολότοφ(?)(Για ποίο λόγο;) Το σκηνικό θυμίζει πεδίο μάχης(Σίγουρα είμαστε 21ο αιώνα;)

Δεν μου λέτε… Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Ή που οδηγεί στο τέλος μια τέτοια κατάσταση;

Λοιπόν, λέτε ότι βγαίνουμε στον δρόμο να διαμαρτυρηθούμε για τον άδικο χαμό του παιδιού, και…. τι;Διαμαρτύρεστε……. γιατί; Το πιο λογικό :Για να έχουν οι υπαίτιοι την τιμωρία που τους αρμόζει; Γιατί; Διαφωνείτε με την απόφαση που πάρθηκε;Ποια απόφαση; Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά δεν έχει παρθεί απόφαση και ο αστυνομικός ο συγκεκριμένος είναι ήδη στην φυλακή. Διαμαρτύρεστε για κάτι που θα γίνει; Περιμένετε…. και μετά βλέπουμε.Διαμαρτύρεστε……. Πώς; Με το να κλείνετε τους δρόμου και να κάνετε πορείες; Καταπληκτικά !!!!!!!!!!Αλλά στους μόνους που δημιουργείτε πρόβλημα είναι στους συμπολίτες σας. . .οι οποίοι μπορεί να καταστρέφονται την ώρα που εσείς νομίζετε ότι κάνετε το σωστό….( Άλλο το φαίνεσθαι και άλλο το είναι) Μην ξεχνάμε και τους κουκουλοφόρους, οι οποίοι ψάχνουν αφορμές για να καταστρέψουν και να εκτονωθούν.. Και τώρα που ξεκίνησαν ποιος τους συμμαζεύει. Μην σταματάτε … Τροφοδοτείτε τους.. Μπορεί όμως αύριο να βρείτε το δικό σας σπίτι-μαγαζί γυαλιά-καρφιά… Πρέπει να φτάσετε σε τέτοιο σημείο για να καταλάβετε;

Γράφει το ΣΚΑΊ.. http://www.skai.gr/master_story.php?id=103278&95=vote2

Σε καθεστώς απόλυτης αναρχίας η Αθήνα από κουκουλοφόρους που καταστρέφουν ό,τι βρίσκουν στο πέρασμά τους, ενώ κάποιοι εκμεταλλεύονται την απουσία Αστυνομίας λεηλατώντας τα κατεστραμμένα καταστήματα.

Αρχικά οι κουκουλοφόροι κατέστρεψαν αυτοκίνητα, καταστήματα και τράπεζες σε Πανεπιστημίου, Σταδίου, Εμμ. Μπενάκη, Κάνιγγος και Χαριλάου Τρικούπη. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή, όπου έβαλαν φωτιά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος και επιτέθηκαν εναντίον δημοσίων κτιρίων, μεταξύ των οποίων το υπουργείο Εξωτερικών επί της Βασιλίσσης Σοφίας.



Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τουλάχιστον τρία άτομα και δεκάδες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ για πολύ ώρα τα ασθενοφόρα αδυνατούσαν να προσεγγίσουν το κέντρο λόγω των επεισοδίων.



Άγνωστοι εισέβαλαν στο κέντρο του Προαστιακού στα Άνω Λιόσια, αφαίρεσαν αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

Μήπως κάποιοι δεν διαμαρτύρονται; Μήπως σε κάποιους συμφέρει η μεγάλη κινητοποίηση αυτή της νεολαίας; Δεν ξέρω… Εσείς θα μου πείτε….

Εγώ πιστεύω πως το θέμα θα έπρεπε να είχε λήξει προ πολλού με την φυλάκιση του προφανούς υπαίτιου ,το τιμητικό αντίο στο άτυχο παλικάρι με τα λουλούδια και τα σημειώματα που το αφιερώθηκαν ,την ανάθεση της εξιχνίασης του θλιβερού γεγονότος στα αρμόδια όργανα και φυσικά με την ημερήσια πανελλήνια αργία προς τιμήν του αδικοχαμένου νέου!

Κάθε άλλη δραστηριοποίηση είναι περιττή και μη αποφέρουσα στα επιδιωκόμενα αποτελέσματα. Διότι όταν ζητάς πολιτισμό πρέπει να δείξεις ότι έχεις γνώση της έννοιας και ότι είσαι σε θέση να προσφέρεις και εσύ με την σειρά σου. Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πιόνια. Θα το καταφέρουμε μόνο σαν αποκτήσουμε κριτική σκέψη και βούληση!ΟΧΙ στη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ! ΟΧΙ στη ΒΙΑ ! ΟΧΙ στην ΑΣΥΔΩΣΙΑ! ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΌ ! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ!

Δηλώσεις Παιδιών και ‘Μεγάλων’ σε σχετικό άρθρο

8/12/2008, Ντίνα Νυρεμβέργη, Γερμανία Αναρωτιεμε τι επψαχνε 15χρονος(!) με μια ομαδα "κουκλοφορων". Αναρτιεμαι γιατι οι "διαδιλοτες" που μπηκανε με τη βια στην ελληνικη πρεσβια στο Βερολινο δεν εχανε το θαρος να δειξουνε τα πρωσοπα τους. Αναρωτιεμαι αν θα νιαζοτανε κανενας στην πατριδα μας εαν το θημα ηταν παιδι αλλοδαπου η κανενας ελληνας του εξωτερικου, η εαν η θανασημη πραξη γινοταν απο "κουκλοφορους".Και σε ολλα φταιει το κρατος.Mα αφου εκλεκσαμε τη κυβερνηση που μας αξιζει...

***

Ας είναι ελαφρύ το χώμα για τον Αλέξανδρο. Από εκεί και πέρα αίσχος. Αίσχος για τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους. Αίσχος για τους γνωστούς άγνωστους πολιτικούς, που τρίβουν τα χέρια τους και τρέχουν να εκμεταλλευτούν ένα θάνατο παιδιού. Αίσχος για τους γνωστούς άγνωστους, αντικειμενικούς, ανιδιοτελείς, δημοσιογράφους εισαγγελείς.

***

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ; Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2006 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΦΗΜΕΡ Ένας νέος νεκρός κάθε μέρα από ναρκωτικά. Ενας νέος χάνει καθημερινά τη ζωή του στην Ελλάδα από τη χρήση ναρκωτικών. Το 2005 ήταν η χρονιά με τους περισσότερους θανάτους χρηστών από εκείνη του 2001, οπότε είχαν χάσει τη ζωή τους 321 νέοι. Το μακάβριο «άλμα» από τους 217 νεκρούς του 2003 και τους 244 του 2004 στους 322 νεκρούς νέους το 2005 εγείρει ερωτήματα και για το «αξιόμαχο» των τομέων δίωξης και πρόληψης.

***

Οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας δεν έχουν φωνή. Συμμεριζόμαστε τη θλίψη και τον πόνο για το χαμό ενός παιδιού, αλλά δεν μπορούμε βασιζόμενοι σε αυτό το γεγονός να καταστρέφουμε τις ζωές και τις περιουσίες εκατοντάδων άλλων ανθρώπων. Δεν μπορούμε να καταδικαζόμαστε και όλοι εμείς για τις πράξεις ενός ανθρώπου.

***

Το κράτος θα πρέπει να προστατεύσει επιτέλους τα δικαιώματα του Έλληνα πολίτη. Το να ονομάζουμε τους πυρομανείς επαναστάτες είναι απαράδεκτο. Έχουμε καταντήσει Ουγκάντα.

***

Άλλο η δολοφονία του παιδιού κι άλλο αυτό που γίνεται τώρα. Ένα έγκλημα δε δικαιολογεί άλλα εγκλήματα. Απλά και ξάστερα. Όποιος θεωρεί πως 15χρονα παιδιά που φωνάζουν "Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει" είναι υγιής αντίδραση είναι τόσο επικίνδυνος όσο και αυτοί που θέλει να καταγγείλει. Τέρμα πια η ανικανότητα και η ανευθυνότητα εκατέρωθεν. Το διαβόητο πλέον πολιτικό κόστος ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ έχει επέλθει. Ώρα για μη-ελληνικού τύπου σοβαρότητα. ΕΛΕΟΣ πια με τους πάτρωνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Θα σχολιάσεις ή μπα;

Γράφω και εδώ... :)!

A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο